Dit milieuvriendelijke tiny house zal je verbazen…

eco-friendly tiny house
eco-friendly tiny house

Milieuvriendelijke tiny house

Dit tiny house is er niet zomaar eentje… Dit tiny house is namelijk gebouwd om eco-vriendelijk te zijn. Niet alleen dit feit maakt het huisje zo bijzonder, ook haar opmerkelijke vorm. Dit is niet een alledaags plaatje van een huis dat je snel voorbij zal zien komen…

milieuvriendelijke tiny house
Advertisement
milieuvriendelijke tiny house

Dit milieuvriendelijke tiny house is op een wel heel bijzondere manier gebouwd. Het design van dit huis wordt ook wel een Zome genoemd. Waarschijnlijk denk je, dit zegt mij helemaal niks! Vandaar even een korte uitleg. Een Zome is een gebouw dat andere geometrieën gebruikt dan een standaard huis of ander gebouw, meestal bestaat het uit een of een reeks rechthoekige dozen.

milieuvriendelijke tiny house
milieuvriendelijke tiny house

Om de milieu-impact te behouden, is de Zome ontworpen om de CO2-voetafdruk zoveel mogelijk te verminderen. Het wordt daarom op een ecologisch verantwoorde manier beheerd, de toevoer van water door een batterij-aangedreven pompsysteem, elektriciteit door een zonnepaneel en droge toiletten. Kortom, er wordt alles aangedaan om er een milieuvriendelijke tiny house van te maken!

Advertisement
milieuvriendelijke tiny house
milieuvriendelijke tiny house

De omhullende volledig houten structuur van de Zome, die aan de bovenkant open is voor de sterren dankzij het rozenraam met 6 takken. Dit zorgt ervoor dat je echt even een stapje terug kan doen en een worden met de natuur om je heen. Ook qua interieur is dit tiny house prachtig! Het is erg smaakvol ingericht. De badkamer oogt erg luxe door de gouden touches.

Zo zie je maar weer dat milieuvriendelijk zijn, helemaal niet lelijk of saai is!

Met wie zou jij wel in deze Zome willen wonen? Deel dit artikel dan nu met diegene!

Vond jij dit een geweldig Tiny house? Dan moet je zeker deze ook even bekijken >> Leven in een voetbal

Check ook deze video als je van deze interieur stijl houdt >> Scandinavisch droomhuis