Leven in een grot… Zou jij dit mysterieuze avontuur aandurven?

living in a cave
living in a cave

leven in een grot

Tja, het leven in een grot is niet voor iedereen weggelegd. Maar misschien juist wel voor jou! Het is een unieke ervaring en weer een hele creatieve oplossing op het huidige woningprobleem. Echter moet je dan geen angst hebben voor ondergrondse dingen, want nu woon je letterlijk onder de grond.

leven in een grot
Advertisement
leven in een grot

Deze grot is gemaakt van modder en jeneverbessen. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat het koel blijft in de zomer en warm in de winter. Ideaal dus! Wat je wel allemaal niet kan bereiken met enkel natuurlijke materialen… Kijk het leven in een grot is iets wat door de mensheid al duizenden jaren wordt gedaan, zo gek is het dan ook niet dat dit dan tegenwoordig ook steeds vaker wordt gedaan. Je moet toch wat doen tegen het huizentekort.

leven in een grot
leven in een grot

Zodra je de grot binnenwandelt heb je het idee alsof je jein de binnenkant van een boom waant. De grot is namelijk volledig met hout afgewerkt vanbinnen. Door de houten look krijgt de grot wel meteen een erg warm gevoel.

binnenkant grot
binnenkant grot

De grot is op een traditionele wijze met natuurlijke materialen opgebouwd. Toch verlies je de moderne touch niet! Met een elegant queensize bed, waterdispenser en wat elektriciteit om je apparaten op te laden. Ervaar het leven in een grot op de traditionele manier en doe even afstand van onze gekke moderne wereld.

Met wie zie jij jezelf wel een nieuw leven beginnen in een grot? Deel dit artikel dan nu met diegene!

Vond jij dit een geweldig Tiny house? Dan moet je zeker deze ook even bekijken >> Leven in een voetbal

Check ook deze video als je van deze interieur stijl houdt >> Scandinavisch droomhuis