Dit minimalistische tiny house is helemaal on trend in 2023!

minimalistische tiny house
minimalistische tiny house

minimalistische tiny house

 Je kan je ogen niet geloven als je de binnen kant van dit minimalistische tiny house ziet! De buitenkant ziet er vrij somber en levenloos uit, maar wacht maar tot je een kijkje krijgt aan de andere kant. Het zal je werkelijk waar versteld doen staan. Een grote verrassing staat je nog te wachten. Dit is mooier dan alles wat je OOIT hebt gezien…

minimalistische tiny house
minimalistische tiny house

Kijk maar, de achterkant van dit tiny house geeft al een hele goede impressie weer. Dit prachtige gietijzeren zwembad, daar valt je mond van open, maar nog steeds geeft dit beeld niet alle pracht en praal weer. Daarvoor moet je toch echt even aan de binnenkant gaan spieken.

Door het gietijzer krijgt dit tiny house een moderne rustieke look and feel. Zeker in combinatie met het hout, wat weer veel warmte terugbrengt. Dit tiny house zou zo in een designblad kunnen staan. Het is simpel, minimalistisch en een lust voor het oog. Juist in de simpelheid zit hier de kracht. En dat is wat dit tiny house zo ontzettend mooi maakt.

minimalistische tiny house
minimalistische tiny house

De keuken die volledig doorloopt naar buiten, zorgt voor een bijzonder effect. Binnen en buiten leven worden hier samen gecombineerd. Het is echt een plaatje van een tiny house! Menig design liefhebber zal hier zijn geluk niet op kunnen. Zo zie je maar weer dat een tiny house totaal niet stijlloos hoeft te zijn. Uiteraard moet dit wel je smaak zijn, maar bijna iedereen kan zich er wel in vinden dat dit echt een plaatje van een huis is. Zoveel creatieve vrijheid brengen tiny houses met zich mee en dat is zo mooi aan deze unieke woonoptie!

minimalistische tiny house
minimalistische tiny house

Met wie zou jij wel in dit prachtige tiny house willen wonen? Deel dit artikel dan nu met diegene!

Vond jij dit een geweldig Tiny house? Dan moet je zeker deze ook even bekijken >> Leven in een voetbal

Check ook deze video als je van deze interieur stijl houdt >> Scandinavisch droomhuis