Ben jij DE nummer 1 voetbalfan? Dan MOET dit jouw droomhuis zijn!

voetbalfan
voetbalfan

Ben jij DE nummer 1 voetbalfan? Dan MOET dit jouw droomhuis zijn!

Alle voetbalfans verzamelen! Want dit tiny house kan jouw nieuwe stulpje worden… Een zilver vormige voetbal, is misschien niet het eerste waar je aan dacht bij een woning. Toch kwam er iemand op het idee om een voetbalhuis te maken… En dit is het resultaat.

voetbalfan
Advertisement
voetbalfan

En of het resultaat er mag zijn! Een staaltje voetbal kunst is hier neergezet. Met de weerspiegelende glazen, doet dit voetbalhuis niet af voor een voetbaltroffee. Het zou net zo goed een écht kunstwerk kunnen zijn. Door de spiegel glazen, glinstert dit  tiny house al vanaf  de verste verte. En zo wordt het een ware eye catcher midden in het bos. Zelfs niet-voetbalfans zullen warm worden van dit bijzondere tiny house.

 

voetbalvormige tiny house
voetbalvormige tiny house

Deze voetbalvormige woning, is wel wat klein van binnen. Maar dat is vaak het geval bij tiny houses. De binnenkant is een stuk minder shiny, maar nog steeds erg smaakvol ingericht. De paarse wanden zorgen voor een warme sfeer. De bank die je hier op de afbeelding ziet, fungeert ook als bed. Deze kleine handigheidjes, zijn de dingen waarmee je ruimte bespaart bij tiny houses.

voetbalvormige tiny house
voetbalvormige tiny house

Aan de andere zeide van dit ronde tiny house, wordt je wel weer verblind door het weerspiegelende silver. Gelukkig valt er genoeg ligt binnen door de ramen van dit zilverkleurige huis. Het paars is weer in contrast met het zilver en brengen zo samen toch door alle histerie, wat rust in dit tiny house. Of je nou een fan van voetbal bent of niet, dit tiny house is er zeker eentje die door beide gewaardeerd kan worden.

Met wie zou jij wel in dit voetbalvormige tiny house willen wonen? Deel dit artikel dan nu met diegene!

Vond jij dit tiny house nou ook zo geweldig?! Dan MOET je ook echt eens een kijkje naar dit tiny house nemen >> https://thegreatestlists.com/2023/01/wonen-in-hobbit-hut/

Bekijk ook eens deze video >> Scandi dream home