Waan jezelf in Winter Wonderland met dit luxueuze tiny house!

tiny house winter
tiny house winter

Winter Wonderland

Ongelooflijk! Door dit tiny house waan jij jezelf in Winter Wonderland. Als je naar dit luxueuze tiny house kijkt, kom je toch alweer helemaal in de decembermaand sferen. Een echt Winterwonderland paradijs is dit zeker te noemen. Het is een werkelijk idyllisch verschijnsel, waar je uren naar kan kijken. Een cadeautje om te mogen wonen, als je het mij vraagt…

Winter Wonderland
Winter Wonderland

Met haar minimalistische design, strakke/clean materialen en maximale ramen vervaagt dit tiny house in haar omgeving, en maakt plaats voor het spektakel, genaamd natuur. De mega ramen maken het mogelijk om optimaal te genieten van de omgeving. In alle seizoenen zal dit een lust voor het oog zijn. Als je dan weer een tiny house zoals dit ziet, kan je toch niet geloven dat jij nog in een saai bakstenen rijtjeshuis woont, toch? Tiny houses kunnen DE oplossing zijn op het huizentekort. Op de volgende pagina leg ik uit waarom!

Kijk, het zit nou eenmaal zo dat tiny houses een stuk minder ruimte innemen. Daarnaast zijn deze ook een stuk sneller te bouwen én veel goedkoper om aan te schaffen. Je hoeft er vaak niet eens een lening (of slechts een kleine) voor af te sluiten! En kijk eens in wat voor een parel van een huis je kan wonen. Ik zou het wel weten als je het mij vraagt!

luxueuze tiny house
luxueuze tiny house

 

Het interieur van dit tiny house is ook prachtig. Het exterieur is al een staaltje design werk, maar het interieur ook. De zwart-stalen openhaard is een ware eye-catcher, naast alle crème witte meubels in dit tiny house. Zowel het interieur als exterieur hebben een strak en clean design. Geen poespas, het is hoe het is, en het is prachtig!

luxueuze tiny house
luxueuze tiny house

Met wie zou jij wel in dit ongelooflijk mooie tiny house willen wonen? Deel dit artikel dan nu met diegene!

Vond jij dit een geweldig Tiny house? Dan moet je zeker deze ook even bekijken >> Leven in een voetbal

Check ook deze video als je van deze interieur stijl houdt >> Scandinavisch droomhuis