Presser en sitron har aldri vært enklere

Sitron brukes ofte i kjøkkenet som smaksgiver. Denne gule frukten er svært allsidig, da du kan bruke saften, mosten og skallet av den! Den friske smaken av sitron løfter ofte retten din til et høyere nivå. Det eneste irriterende med sitron er kampen for å presse den. Mange av oss eier ikke en sitronpress. Så da må du presse den gule frukten for hånd, noe som ofte skaper et stort rot. Spesielt når frøene fra sitronen havner i retten din. Men dette er nå slutt med denne superpraktiske sitronpressetrikset!

Alt du trenger for dette trikset er en spisepinne og selvfølgelig en sitron. Så hvordan går du egentlig frem? Vel, jeg skal forklare deg det kort. Det er ganske enkelt! Pass på at du ruller sitronen akkurat riktig, da vil alle saftene bli frigjort. Deretter stikker du spisepinnen på baksiden eller toppen av sitronen gjennom til den andre siden. På denne måten skaper du et lite hull. Det eneste som gjenstår å gjøre er å presse sitronen. Voila, fersk sitronsaft uten frø! Dette trikset kunne ikke vært enklere, ikke sant? Hvis du ikke har spisepinner, kan du også bruke en skrutrekker eller en kjøttpinn.

Du kan tenke at dette trikset må fungere med andre frukter også! Dessverre fungerer ikke dette trikset med andre frukt. Med appelsiner og limes, virker ikke trikset. Appelsiner er for myke til å bruke nok kraft til å presse, og limes er for harde. Men heldigvis fungerer det med sitroner! Så du trenger aldri å bruke en sitronpresse igjen i livet ditt, du trenger ikke å plukke ut frø fra maten din, du skaper ikke rot i kjøkkenet og du kan lett lagre halvpressede sitroner i kjøleskapet etterpå!

Dette er veldig spesielt! >> Oppdag et lite hus med hemmelige funksjoner!

Hvem bør prøve ut dette smarte trikset? Del gjerne artikkelen med dem!”