Dette lille huset kommer med en veldig spesiell funksjon in 2023!

lille-huset

Lille huset, som navnet sier, er hovedsakelig små hus.

Men dette betyr ikke at et tiny house faktisk er “lite”. Disse hjemmene er ofte designet for å ha mye plass med bare et fåtall kvadratmeter. Men dette tiny houseet i særdeleshet fant en smart måte å maksimere plassen!

Advertisement

Årsaken til å bytte til et tiny house kan være økonomisk, men også fordi du helt enkelt vil leve mer miljøvennlig. Dette tiny houseet er perfekt når du vil leve mer bærekraftig! Etter alt er dette tiny houseet helt selvforsynt. Huset har en vedovn, solpaneler og et regnvannssamlingssystem. Hvis det ikke er nok sollys, er det også to gassilinder for nødsituasjoner. Ved å bo i et selvforsynt hjem bidrar du til å forbedre miljøet, og det sparer deg også mye penger på energiregninger. Tenk hva du kunne gjort med alt dette sparte penger!

Men i tillegg til å være selvforsynt, har dette huset også en ekstra unik funksjon! Lurer på hva det er? Les neste side!

Advertisement