Dette huset er på bare 35 kvadratmeter, men det har noe utrolig på innsiden

I tilfelle du ikke har lagt merke til det ennå, så er vi helt oppslukte av “minihus”-trenden. Uten at det koster for mye, kan folk nå forandre et lite hus til et forbøffende sted som er utstyrt med alle tenkelige bekvemmeligheter. Dette eksemplet er iøynefallende siden det er konstruert som en campingvogn, og derfor enkelt å flytte.

Advertisement

Mindre hus koster mindre, noe som gir deg mulighet til å kjøpe det uten å ta boliglån. Mange betrakter dette som en av fordelene. Å bo i et mindre hus innebærer også at du kan spare inn på energiutgiftene dine. Den virkelig store fordelen ved å kunne spare såpass mye, er at du for eksempel kan sette av penger til du blir pensjonist.

Dette er et fullt møblert hus, utstyrt med all mulig luksus og komfort! Ta en titt på de nydelige bildene på neste side!

Advertisement