Ongelooflijk! Dit tiny house lijkt regelrecht uit een sprookjesboek te zijn gekomen.

Ongelooflijk! Dit tiny house lijkt regelrecht uit een sprookjesboek te zijn gekomen! Het lijkt net het huisje van een kabouter. Maar in dit huis wonen er toch echt geen kabouters, maar grote mensen. Je zal het misschien niet geloven, maar dit is toch echt een tiny house. Misschien zal een reus het een beetje krap vinden, maar voor kaboutertjes zou het veel te groot zijn.

Advertisement

Zo zie je maar weer dat het bij een tiny house nooit gek genoeg kan! Een tiny house als deze wordt ook wel een Kerterre genoemd. Wat hier zo bijzonder aan is, is het feit dat een kerterre altijd volledig uit natuurlijke materialen is gebouwd. Een kerterre wordt omschreven als een kleine, ronde en zelfdragende contructie opgetrokken uit natuurlijke materialen. Vrij bijzonder als je het mij vraagt! Dit ronde natuurlijke wonder is slechts 16 m2 groot.

Eigenlijk is in dit klein schulpje alles aanwezig wat je nodig hebt! Zo is er een fornuis, een open haard en een tweepersoonsbed. Wat heb je nog meer nodig? Ook is er genoeg ruimte om er even bij te gaan zitten. Het interieur is het best te omschrijven als een landelijke romance. Veel romantische elementen zijn hier terug te vinden, zoals de sierlijke bogen op de muren, maar ook de kleine kanten details. Landelijk zie je dan weer terug in de openhaarden en stalen elemtenten.

Voor iemand die heel erg van natuur houdt en bezig is met het milieu is zo’n kerterre natuurlijk erg bijzonder om in te verblijven. Omdat dit zo dicht bij de natuur staat. Iets natuurlijkers dan dit ga je in ieder geval niet vinden! Het leven van een kabouter ziet er dan toch opeens best verleidelijk uit. Dit tiny house is er eentje die je waarschijnlijk lang bij zal blijven. Zo zie je maar weer, fantasie kan niet ver genoeg rijken bij tiny houses!

Met wie zou jij wel eens een dag in dit kabouterhuisje willen verblijven? Deel dit artikel dan nu met diegene!

Check out this video >> Scandi dream home

Advertisement