Zou een blaadje van een boom de inspiratie geweest zijn voor dit tiny house?

Wat krijgen we nu weer! Een tiny house in de vorm van een blad?! Atipsch is de vorm van dit tiny house zeker te noemen. Het is niet allerdaags dat je een huis tegenkomt die in de vorm van een blad is… Grappig feitje is dat dit charmante blaadje staat onder een hele boel andere blaadjes. Zo staat dit tiny house in een bos , met genoeg bomen, om het bladhuis heen. Ook al ziet dit tiny house er misschien ongewoonlijk uit, je kan hier prima in leven!

Advertisement

Wat zo leuk is aan tiny houses, is het feit dat het niet gek genoeg kan. Al je fantasie kan je erop los laten. Er zijn zoveel bijzondere tiny houses op de wereld. Denk aan ruimte schepen, boomhutten, molens en dus ook tiny houses in de vorm van een blad. Kortom, al je fantasie kan je kwijt in een tiny house. Daarnaast is het ook zo veel voordeliger om na te denken over de aanschaffing van een tiny house, omdat je vaak geen lening hoeft af te sluiten voor een huis als dit. Dat is toch mooi meegenomen in de huidige tijd waar we in leven.

Door de bladvorm heeft het huis bolle wanden. Dit creeert weer een heel erg knus en cocoon achtige sfeer. Het is in ieder geval heel warm en verwelkomend door zijn vorm. Daarnaast heb je door het grote bladvormige raam, meer dan genoeg lichtinval. Hierdoor oogt dit tiny house toch een stuk groter. Hoe meer licht, hoe groter een ruimte optisch oogt.

Daarnaast is er ook alles aanwezig in dit bladvormige tiny house! Denk aan een slaapgedeelte, keuken, badkamer en een buitenruimte. Een perfect onderkomen dus. Want wat heb je eigenlijk ook meer nodig om van te leven. Tegenwoordig moet alles maar groter en beter zijn, terwijl op een kleine ruimte meer dan prima te leven valt. Ook kan het je zoveel meer rust brengen. Even ontsnappen in mijn bladvormige tiny house, klinkt heerlijk toch?

Dus met wie zie jij jezelf wel in dit bladvormige tiny house wonen? Deel dit artikel dan nu met diegene!

Advertisement