Slechts 40 m2 maar het interieur is ongelooflijk

Dit is misschien een klein huis maar wel een van de meest luxueuze die wij hebben gezien. Deze prachtige woning valt meteen op door de bijzondere vormgeving. De uitstraling is warm en luxe, maar het interieur maakt dit huis pas echt bijzonder. Het is zeker niet groot, maar het zal je aan niets ontbreken.

--Advertisement--

Een hypotheek aanvragen om zo een huis te kunnen kopen is in deze tijd helaas niet vanzelfsprekend. Je hebt een flinke spaarrekening nodig en het bedrag dat je mag lenen valt vaak te laag uit. Door bijvoorbeeld een kleine studieschuld wordt het totale bedrag van je financiering flink verlaagd. Wanneer dit het geval is kan een tiny house een fantastische oplossing zijn! Het is een goede investering. Ook bespaar je maandelijks veel op energiekosten en verzekeringen.

Kijk snel verder voor de prachtige foto’s van het interieur op de volgende pagina…