Dit huisje lijkt misschien klein maar het interieur is verrassend

Dit huisje valt goed op door de turquoise buitenkant. Deze woning is slechts 6 meter lang maar net zo comfortabel als een normaal huis. Door zo slim mogelijk met de bestaande ruimte om te gaan heb je aan ruimte geen gebrek. Dat zal je ook zien bij het bijzonder ruime interieur van deze woning.

--Advertisement--

Deze woning heeft veel financiële voordelen. Je hebt geen groot krediet nodig voor de aanschaf. Tegenwoordig krijg je nog maar een kleine hypotheek ter hoogte van de taxatiewaarde. Dan is deze woning een fantastische oplossing! Nog niet toe aan een Tiny House? Bekijk dan met verwondering het interieur van dit huisje. Er is zo effectief met de ruimte omgegaan dat je dit fantastisch als interieurinspiratie kan gebruiken voor je eigen huis. Of je een huis nu huurt of gekocht hebt, meer ruimte kan iedereen goed gebruiken.

Bekijk het fantastische interieur op de volgende pagina…