Det er imponerende å se hvordan dette lille huset på 22 m2, ser ut på innsiden

Det er alltid nyttig å ha litt inspirasjon. Det spiller ingen rolle om du har planer om å kjøpe et hus eller om du for tiden leier et. Vi ønsker oss alle en vakker innredning, og litt inspirasjon kan virkelig komme til nytte. Ta dette huset for eksempel. Det er kanskje lite, men det har et blendende og praktisk design!

Advertisement

Nå for tiden kan det være vanskelig å få boliglån. Å låne penger pleide å være mye enklere. I dag får du ofte bare takstverdien finansiert, og du må legge i resten selv. Dette betyr at du må ut med mye av dine egne penger, penger du ofte ikke har. I tillegg til dette ønsker du å gi huset ditt en skikkelig innredning. Å klare dette er ikke enkelt, men dette huset viser oss hvordan det skal gjøres!

Ta en titt på innredningen på neste side…

Advertisement