Huis van slechts 22m2 met een prachtig interieur

Interieurinspiratie opdoen is altijd handig. Het maakt namelijk echt niet uit of je een huis huurt, of bijvoorbeeld op het punt staat om een huis te kopen. Iedereen wilt een mooi interieur en daar kan wat inspiratie flink bij helpen. Bekijk als voorbeeld dit huisje maar eens, et is niet groot maar super leuk en handig ingericht!

Advertisement

Het is tegenwoordig niet meer zo makkelijk om een hypotheek te krijgen. Geld lenen was vroeger wel wat makkelijker. Tegenwoordig krijg je een financiering voor de taxatiewaarde en moet je verder alles zelf bijleggen. Dit betekend dus dat je veel eigen geld moet inbrengen wat je niet altijd hebt. Ook wil je je huis nog leuk inrichten. Dat is niet makkelijk maar bij deze woning is het erg goed gelukt!

De woning heeft veel ramen waardoor hij ruimtelijk oogt. Door het gebruik van veel hout is dit tiny house erg gezellig. De hele woning is voorzien van inbouwkasten waardoor je geen ruimte verliest maar wel veel opbergruimte creëert.

Een klein huis zoals deze kan je veel geld besparen. Denk hierbij natuurlijk aan de aanschaf, maar ook je energierekeningen en verzekeringen zijn goedkoper. De woningen zijn klein en goed geïsoleerd wat je maandelijks veel kan besparen. Wij zijn fan!

Deel dit bericht ook zeker met je vrienden!

Advertisement