Dit huisje is slechts 16m2 groot, maar bekijk dit interieur

Dit miniatuurhuisje is voorzien van een prachtige designbadkamer, slaapkamer, prachtige keuken en een grote woonkamer. Dit alles is gemaakt op slechts een oppervlakte van 16 vierkante meter. Het huis heeft heel veel daglicht en het is zelfs mogelijk om vanuit je slaapkamer naar de sterren te kijken.

Advertisement

De woonkamer is niet heel groot maar wel gezellig ingericht om er met 2 personen in te wonen. De keuken heeft veel luxe opties zoals een oven en magnetron.

De badkamer is ruim en heel mooi afgewerkt. De kosten om zo huisje te kunnen bouwen is ongeveer 20.000 euro. Als je dit bedrag kunt sparen hoef je er geen hypotheek voor af te sluiten. Hierdoor kun je elke maand veel geld sparen om over een aantal jaar een grotere woning te kopen met eventueel wel een geldlening of hypotheek als je een vaste baan hebt.

Zou jij in dit leuke huisje van slechts 16m2 willen wonen? Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Dit dit prachtige huisje vooral verder met al je vrienden en familie die op zoek zijn naar een nieuwe woning!

Advertisement