Niemand heeft het eeuwige leven maar deze gewoontes gaan je helpen ouder te worden

Gezond leven is tegenwoordig helemaal hip, een groot deel van de mensen heeft een sportschool abonnement, veel mensen zijn tegenwoordig vegetarisch en steeds meer mensen nemen bewuste keuzes wat betreft hun gezondheid. Veel mensen kiezen voor een gezonde levensstijl om simpelweg langer te leven en gezond te blijven. Wij hebben een aantal tips voor je die je hierbij kunnen helpen en die ondersteunen in een zo goed mogelijke gezondheid.

1: Drink koffie

Je verwacht het misschien niet maar koffie kan de kans op vaatziekten met 10-20% verlagen en koffie bevat een grote hoeveelheid antioxidanten. Deze gezondheidsvoordelen helpen echter alleen als je je koffie zonder melk en suiker drinkt en drink ook zeker niet teveel. Hou het bij maximaal 4 koppen per dag.

Advertisement

2: Begin de dag met een koude douche

Heb jij wel eens last van weinig energie? Dit probleem kun je gemakkelijk oplossen door s’ochtends koud te douchen. Je moet hier misschien een paar dagen aan wennen maar je zult heel de dag een stuk meer energie hebben. Ook is het goed voor je doorbloeding waardoor je het uiteindelijk minder vaak koud zult hebben.

Benieuwd naar nog geweldige gewoontes die jou helpen ouder te worden? Kijk op de volgende pagina

Advertisement