Ea a cumpărat o rulotă ruginită pentru a face așa ceva din ea

Ceea ce această fetiță de 14 ani a făcut dintr-o rulotă veche, este neobișnuit. La vârsta ei, oricine locuiește încă acasă, dar Ellie și-a dorit dintotdeauna un loc al ei, unde să se poată relaxa cu prietenele. În zilele noastre, casele mici, pe roți, sunt foarte populare în lume.

Motivul pentru care poți locui în mod practic și frumos, într-un spațiu mai mic este, în principal, pentru că astfel, oricine poate economisi mulți bani, deoarece pentru aceasta nu ai nevoie de un credit ipotecar. Cu capital propriu și fără credit ipotecar, economisești lunar o mulțime de bani, pe care îi poți cheltui pe alte lucruri, cum ar fi călătoriile.

Advertisement

Ellie a cumpărat o rulotă veche, deteriorată, din 1974 pentru doar 200 de dolari. Făcând treburi ușoare pentru mărunțiș, ea și-a economisit banii în cont, pentru propria rulotă. Nici o prietenă și nici familia nu s-a așteptat la ceea ce ea, în cele din urmă, a făcut din aceasta.

Ellie nu a făcut totul singură în rulota ei. Din fericire, ea i-a avut pe bunicul și pe tatăl ei, foarte drăguți și îndemânatici, care au ajutat-o la treabă. Ellie a trebuit să-și facă singură proiectul de construcție, dar familia i-a fost întotdeauna alături, gata să o ajute la treburi complicate sau periculoase.

Rulota este acum decorată minunat, cu accente, culori și citate frumoase, ceea ce o fac un loc extraordinar de relaxare cu prietenii și familia ei.

 

Interiorul arată foarte frumos. Pe lângă zona cu canapeaua, mai are de asemenea o bucătărie, toaletă și pat, unde eventual poate dormi și viziona un film cu prietenele. Considerăm extraordinar faptul că cineva de doar 14 ani, fără prea mulți bani, poate face ceva atât de frumos dintr-o rulotă deteriorată.

Împărtășește această renovare frumoasă cu prietenii și familia!

Advertisement