Ongelooflijk wat ze van deze bouwval gemaakt hebben

Hoewel de staat van het pand aan de buitenkant extreem slecht was, was het binnen wel iets beter. Vooral de houten constructie was nog in redelijke staat en na wat opknapwerk kon deze constructie behouden blijven. Wat wij hier erg mooi aan vinden is dat hoewel het pand compleet verbouwd is er toch nog iets van de originele staat behouden is. Ook de moderne architectuur waarvoor gekozen is past hier erg goed bij. Het dak is ook gelijk geïsoleerd en hierdoor wordt gelijk veel bespaard op de gas en elektriciteit-rekening.

Advertisement

Het is ongelooflijk wat de man gemaakt heeft van een gebouw wat niks meer waard was en hij eigenlijk gratis heeft over kunnen nemen. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij met een goedkope lening zijn droom heeft kunnen realiseren en het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt door hier een droomhuis van te maken. Wij doen het hem niet na en vinden het werkelijk waar een geweldige prestatie.

Heb oude gebouw zoals het eerst was zie je hier amper nog in terug. Wat eerst niks waard was is nu meer dan een miljoen waard en een droomhuis om in te wonen. En het huis is niet alleen erg mooi maar ook nog eens milieuvriendelijk gebouwd en is al met al een mooie investering voor de toekomst. Vond jij dit artikel leuk? Deel het met je vrienden!

Advertisement