En Hobbit-hytte: Et spesielt sted hvor kreativitet og natur møtes

Hvis du ser nøye etter, vil du oppdage at det skjuler seg noe helt spesielt bak denne porten… Langt borte ligger det noe skjult her. Og ikke bare hva som helst, men en helt spesiell Hobbit-hytte!

Advertisement

Så snart du går gjennom porten, befinner du deg i en annen verden. Dette er en svært spesiell Hobbit-hytte! Dette lille huset er laget av naturlige materialer som leire og tre. Kjærligheten til kreativitet og natur er tydelig tilstede på dette stedet. Bevisene er håndlagde “mesterstykker” på jorden og rundt den. Her kan du kortvarig forestille deg selv i din fantasi-verden! Og hvem vil ikke unnslippe virkeligheten, ikke sant?

Nysgjerrig på hvordan denne Hobbit-hytten ser ut på innsiden? Klikk raskt på neste side for å se mer!

Advertisement