Sjekk ut verdens minste hus!

Hvor lite kan et lite hus egentlig bli? Denne eiendommen, med soveplass til hele tre voksne, er bygget på en tilhenger som er tre meter lang. Huset er riktig nok lite, men det er både funksjonelt og nydelig innredet. Litt interiør-inspirasjon er alltid nyttig. Se hvordan dette huset kan vekke inspirasjon med sitt lille, men flotte interiør!

Advertisement

For noen er dette huset kanskje for lite til å være hovedresidens, men det er et fantastisk feriehus. Et privat feriehus er rett og slett ikke tilgjengelig for alle. Å få lån er enda vanskeligere enn tidligere, og man kan ikke få boliglån uten møte på diverse forhindringer. Et lite økonomisk tilbakeslag som et studielån, er nok til å bli avvist. Du trenger en betydelig mengde oppsparte midler dersom du vil kjøpe drømmvillaen. Men det er ingen grunn til å bekymre seg, for dette lille huset er den perfekte løsningen, og byr på et utrolig interiør!

Sjekk ut interiøret på neste side

Advertisement