Dette hus er lille, men bare vent til du har set det indvendigt.

Inspiration kan altid komme en til fordel. Det er ligegyldigt om du har planer om at købe hus eller lejer et på nuværende tidspunkt. Vi ønsker alle et smukt hus indvendigt, og en lille smule inspiration kan række langt. Tag dette hus, for eksempel, det er måske småt men det er skønt og med praktisk design!

Advertisement

Det kan være svært at få et lån disse dage. At låne penge var meget lettere førhen. Nu til dags kan du ofte kun låne en del af beløbet, og så skal du selv lægge resten i. Dette betyder at du skal have en stor sum egne penge til udbetalingen, hvilket du ikke måske ikke har. Derudover ønsker du selvfølgelig at indrette huset flot. Det er ikke let, men her kan du se hvordan det skal gøres!

Se mere om indretningen på næste side…

Advertisement