Ongelooflijk! Wonen in een hobbit hut kan echt!

Ben jij een grote Lord of the rings fan?

Dan kunnen jouw dromen werkelijkheid worden met deze hobbit hut! In dit tiny house kun je volledig ervaren hoe het is om het leven van een hobbit te leiden. Dus als je een grote fantasy fan bent dan is deze hobbit hut misschien wel jouw droomhuis!

hobbit-image

Advertisement

Het kan ook zo zijn dat dit type ontwerp niet jouw ding is, maar we hebben nog veel meer tiny houses op onze website om te bekijken! Buiten het feit dat dit misschien niet in jouw straatje ligt, blijft het wel echt een heel lief huisje. Maar naast de schattigheid van dit tiny house ontwerp, kan een tiny house ook heel voordelig zijn! Je hebt bijvoorbeeld vaak geen hypotheek of lening nodig om het te kopen. Dat scheelt een hoop! Daarnaast heb je ook gewoonweg veel minder maandelijkse uitgaven, omdat de vierkante meters van een tiny house een stuk minder zijn in vergelijking met een reguliere woning! Dit hobbit huis is daar een goed voorbeeld van!

Ben je benieuwd hoe de binnenkant van dit hobbit huis eruitziet? Klik dan op de volgende pagina!