Ongelooflijk!!! Dit tiny house is echt prachtig.

Tiny houses

je kent het vast wel. De laatste jaren neemt dit fenomeen steeds meer toe in populariteit. Sommige mensen willen het drukke leven ontvluchten in een tiny huis, maar anderen verkopen zelfs hun gewone huis om deel uit te maken van de tiny living gemeenschap! Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Hoewel er op dit moment veel tiny houses op de markt zijn, blijven er toch een paar die zich weten te onderscheiden van de rest! En dat is precies het geval met dit bijzondere tiny house.

tiny-house-1

Advertisement

Maar waarom springt dit tiny house er nou uit? Dat ontdek je op de volgende pagina! Ik kan je alvast een tipje van de sluier geven! Dit tiny house komt met een super coole feature, die niet vaak voorkomt onder tiny houses! Dit tiny house is in 2 jaar tijd met de hand gebouwd. Er zit dus echt passie en liefde in dit huis. Dat zie je zeker terug in zowel het interieur als het exterieur.

Ben je benieuwd wat het is dat dit tiny house zo bijzonder maakt? Klik dan op de volgende pagina!