Probeer deze tips als je wasmachine stinkt

Lijkt je kleding niet schoon wanneer het uit de wasmachine komt? Ruikt het zelfs onfris? Dan kan het zijn dat je last hebt van vetluis in de wasmachine. Dit ontstaat wanneer zeepresten zich vermengen met haar, lichaamsvetten en huidschilfers. Dit is een ideale plek voor bacteriën.

--Advertisement--

Steeds meer mensen hebben hier last van omdat we op lagere temperaturen wassen waardoor bacteriën de was overleven. Vetluis zit vaak door de hele machine verspreid. Zie je een grijs goedje in het rubber van de deur? Dat is waardoor je kleding niet goed schoon wordt.

Gelukkig kan je er vanaf komen. Tijd om de wasmachine goed schoon te maken, zodat jouw wasgoed weer fris ruikt! Benieuwd hoe je er vanaf komt? Lees dan snel verder op de volgende pagina….