Tips voor een koel huis zonder hoge energierekening

De zomer komt heel dichtbij, en de eerste zeer zomerse temperaturen hebben we al gehad. We genieten heerlijk aan het water, in de tuin of op het terras. Maar wanneer je wilt gaan slapen merk je de eerste nadelen van het warme weer, een warm huis! Slapen in de hitte gaat weinig mensen goed af. Daarom hebben wij handige tips om je hoofd en huis lekker koel te houden!

--Advertisement--

1 Apparatuur

Hier heb je waarschijnlijk niet over nagedacht, maar veel warmte in huis komt ook af van bepaalde apparaten. Gloeilampen en kaarsen geven heel veel warmte af. Beperk het gebruik hiervan, vooral wanneer je lekker buiten zit. Probeer het fornuis en de oven te vermijden. De hitte van de oven en pannen warmt je huis onbewust veel op!

Benieuwd naar meer nuttige tips? Lees dan zeker verder op de volgende pagina!