Maandelijks veel besparen in slechts 5 minuten

Besparen klinkt als een hoop gedoe. Iedereen weet dat er zaken zijn waar op bespaard kan worden, maar dit gaat vaak samen met het gevoel dat daar veel tijd en energie in gaat zitten. Je kunt iedere maand veel geld besparen zonder dat je voor je gevoel moet inleveren op je behoeftes en gewoontes. Het hoeft echt geen dag besteding te zijn. Daarom hieronder vijf besparingen die je helpen om maandelijks geld over te houden. Fijne bijkomstigheid.. ze kosten je niet meer dan vijf minuten!

Ongebruikte bankrekening:
Heel veel mensen hebben een bankrekening die niet gebruikt wordt. Heb jij ooit een bankrekening geopend en er vervolgens niets meer mee gedaan? Een onnodige kostenpost want een bankrekening is niet gratis! Sluit de rekening en bespaar jezelf deze kosten.

--Advertisement--

Controleer de bandenspanning:
Wanneer de bandenspanning van je auto te laag is gebruik je veel meer benzine dan nodig. Bij het tankstation kan je tegen een kleine betaling je banden op spanning brengen. Naast dat dit een stuk lekkerder rijdt, heb je dat bedrag zo terug verdiend!