Zo maak je vieze voegen gemakkelijk weer wit

Wanneer je badkamer net nieuw is ziet hij er altijd schoon uit. Dat komt door de witte voegen. Na verloop van tijd verkleuren deze en worden ze gelig of zelfs zwart! Hoe goed je de badkamer ook poetst, het lijkt nooit zo schoon te zijn als in het begin. Dan heb je deze tips nodig om je voegen schoon te maken en dan ziet je badkamer er weer uit als nieuw!

--Advertisement--

De voegen worden zo vies omdat er veel vuil in kan gaan zitten. Denk hierbij aan zeepresten, kalk, stof of zelfs schimmel. Ook wanneer je je badkamer goed en hygiënisch schoonmaakt zullen de voegen verkleuren. Daarom hebben de voegen soms wat extra aandacht nodig.

--Advertisement--

1. Schoonmaakazijn
Zijn je voegen pas net verkleurd? Probeer dan zeker deze tip. Schoonmaakazijn is niet schadelijk en erg goedkoop. Vul een spuitfles met een mengsel van schoonmaakazijn en water. Spuit dit op de voegen en laat het intrekken voor minimaal een half uur. Ga met een schuurspons over de voegen en spoel goed na. De verkleuring zou weg moeten zijn!

Benieuwd naar een hardnekkigere tip? Lees dan verder op de volgende pagina..

--Advertisement--