Met deze tips haal je de lente in huis

Wanneer je nu wakker word schijnt de zon al heerlijk! Opstaan is een stuk makkelijker. Het is alleen zonde dat je nu minimaal naar buiten kan door alle omstandigheden. Daarom hebben wij een paar fantastische tips om de lente naar binnen te halen!

--Advertisement--

1. Luchten
Doordat je met z’n alle binnen zit kan het minder fris gaan ruiken. Vergeet daarom niet om regelmatig je huis lekker door te laten luchten. Heb je hooikoorts? Werk dan met etherische olie voor een heerlijke geur. Doe bijvoorbeeld een drupje bij je wasmiddel en was je gordijnen of de kussenslopen op de bank.

--Advertisement--

2. Decoratie
Waarschijnlijk kan je decoratie in huis ook een opfrissing gebruiken. Vervang donkere warme kleuren met vrolijke pastelkleuren. Niet te fel, maar zeker ook niet saai. Dit geeft meteen een hele andere sfeer in je woonkamer.

Benieuwd naar meer tips? Lees dan verder op de volgende pagina..

--Advertisement--