Indrukwekkend klein huis van 30m2

Dit is een van de mooiste kleine huizen die wij gezien hebben. De woning ziet eruit als een sprookje waardoor je bijna vergeet dat het huis slechts 30m2 groot is. Het interieur en exterieur is zo bijzonder dat het je zal verbazen. De woning is misschien klein van stuk maar het zal je aan niets ontbreken.

Een huis kopen is niet meer zo vanzelfsprekend. Een hypotheek of lening verkrijgen wordt steeds moeilijker. Als starter heb je veel spaargeld nodig en met bijvoorbeeld een studieschuld loop je al snel het risico om afgewezen te worden. Door een klein huisje te kopen zoals deze kan je ontzettend veel geld besparen! Hoe? Je hebt waarschijnlijk geen grote hypotheek nodig, hoogstens een kleine lening. Ook bespaar je maandelijks veel op verzekeringen, huur en energiekosten!

Het klinkt allemaal mooi, maar laat je betoveren door het verrassend ruime interieur! Kijk snel verder voor de prachtige foto’s op de volgende pagina.