3 schoonmaakklussen die je waarschijnlijk vergeten bent

Veel apparaten en plekken in huis lijken schoon maar blijken dat in de realiteit niet te zijn. Wij hebben een overzicht gemaakt met de plekken die wat extra aandacht in huis kunnen gebruiken. Deze plekken worden vaak onbewust overgeslagen of men denkt dat ze goed schoon zijn.

--Advertisement--

--Advertisement--

1. Magnetron
Dit is waarschijnlijk het apparaat dat bijna in ieder huishouden wel een extra schoonmaakbeurt kan gebruiken. Dit wordt vaak overgeslagen omdat voedsel niet direct met de magnetron in aanraking komt, maar toch is het verstandig om dit goed schoon te houden. Door de warmte die ontstaat in de magnetron kunnen bacteriën op de vrije loop gaan. Daarom moet je eigenlijk na ieder gebruik en doekje door je magnetron halen.

Benieuwd naar meer plekken in huis die wat extra aandacht verdienen? Lees dan verder op de volgende pagina

--Advertisement--