Man spendeert 55 jaar aan het voltooien van zijn huis het resultaat is verbluffend

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te kopen. Een eerste huis kopen met hypotheek is al een grote stap maar je hebt ook mensen die nog een stap verder gaan en hun eigen droomhuis bouwen. Dat was ook het geval bij deze architect die al vanaf zijn 19e bezig was met het ontwikkelen van zijn droomhuis. Uiteindelijk is hij erin geslaagd dit huis zonder hypotheek aan te schaffen en zo zijn droom te verwezenlijken.

De man is ondertussen al tientallen jaren bezig om stapje bij beetje details aan zijn huis toe te voegen om zo zijn droomhuis te realiseren, het resultaat mag er zeker zijn. De plek waarvoor gekozen is, midden in de bossen, past ook helemaal bij het huis. Je zou zo maar kunnen wonen, geweldig als je het ons vraagt.

Ben jij benieuwd naar het interieur van dit prachtige huis? Kijk snel op de volgende pagina…